Cosuri cadou

pentru Sarbatori

 

Printre pionierii pietei de cosuri cadou pentru Craciun si Paste, BusinessGifts  si-a facut simtita prezenta pe piata inca din anul 2018.

Suntem o companie ce activeaza in industria turismului, specializata in special pe zona de corporate travel .

Am putut vedea in timpul anului nevoia partenerilor nostri de a gasi cadoul potrivit pentru agajati sau colaboratorii lor si am considerat ca putem veni in ajutorul cu un nou serviciu.

Cosurile noastre vin la “pachet” obligatoriu si cu un voucher de vacanta care poate fi folosit tot timpul anului .

Experienta de-a lungul anilor si iscusinta cu care alegem produsele ce se regasesc in cosurile cadou, ne-au propulsat pe o pozitie fruntasa si ne-au conferit notorietate pe aceasta piata dinamica. In fiecare an am reusit sa ne reinventam, sa propunem colectii de cadouri cuprinzatoare, bazate pe cerintele si bugetele clientilor nostri.

Misiunea firmei este sa cream cadouri personalizate in functie de bugetul alocat si nevoile cumparatorilor, pentru angajati, colaboratori si ne adresam exclusiv persoanelor juridice, cu preponderenta intreprinderilor medii si mari.

Fiindca prioritatea nostra sunteti dumneavoastra in prag de sarbatori, am pregatit o gama speciala de cosuri cadou pentru Craciun si Paste pe care o gasiti accesand pagina Catalog Cosuri .

Livrare

Flexibilitate si promptitudine in livrarea pachetelor cadou.

Indiferent de sarbatoare, impresionati-va angajatii, colaboratorii si partenerii de afaceri prin a le oferi cosuri cadou pentru Craciun si Paste pline cu ciocolata, praline, cafea, cozonac traditional alaturi de un vin alb sau rosu.

Astfel angajatii vor fi mai motivati, legaturile cu colaboratorii si partenerii dumneavoastra de afaceri se vor intari si sa nu uitam de clientii dumneavoastra ce vor fi pe deplin multumiti.

Flexibilitatea si rapiditatea sunt cuvintele care ne caracterizeaza, de-a lungul timpului reusind sa eficientizam procesele de productie si livrare, astfel incat in 48-72 ore putem livra produsele oriunde in Romania. In Slatina livratea produselor este gratuita, iar in restul tarii am creat o retea logistica ce ne permite livrarea la timp in orice localitate.

Fie ca doriti sa va rasplatiti angajatii sau colaboratorii dupa un an de munca, sa intariti relatiile de afaceri, sau sa oferiti un dar persoanelor dragi, va garantam ca veti gasi cadoul mult cautat pe site-ul nostru businessgifts.ro